Persbericht: Echt Voor Ambacht na anderhalf jaar in de raad

Echt Voor Ambacht, sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen met één zetel in de Ambachtse gemeenteraad organiseert op donderdag 19 september een bewonersavond in Cascade.

De fractie wil de inwoners graag op deze avond ontmoeten en met hen het gesprek aangaan.

Als partij praten en beslissen wij over zaken die u als inwoner aangaan. Over de leefomgeving hebben inwoners zeker hun (eigen) ideeën, als fractie vragen wij die ideeën met ons op die avond te delen. Die ideeën en opmerkingen nemen wij zeker mee in onze overwegingen bij beleidsvoorstellen. Beleidsvoorstellen waaraan uiteraard een participatietraject aan vooraf is gegaan,

Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid werd door de overheid in handen van de burgers gegeven. De overheid vond dat burgers moesten kunnen meepraten en meedenken over de voorstellen van een gemeente. Echt Voor Ambacht onderschrijft dit uitgangspunt.

Van de gemeente mag u verwachten dat zij actief inwoners, bedrijven en organisaties vroegtijdig betrekt bij het formuleren en bereiken van maatschappelijke doelstellingen.

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet bij de realisatie van onze website; www.eva-hia.nl, zodat wij de inwoners nog sneller kunnen informeren.

De bewonersavond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden in de Rheinfallzaal.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*